Cursussen en korting

Op de bijeenkomst van de VPT afgelopen 4 oktober over de gemechaniseerde trekkenwand in de theaters zei een operator tegen mij:
mensen beseffen niet dat ik 80 moordwapens in mijn hand heb.
Zij bedoelde dat ze met een druk op de knop alle 80 trekken uit de kap van het theater met een moordende snelheid naar beneden kon laten komen. Op acteurs, dansers en/of technici. 

Ze vertelde me niet of ze slapeloze nachten hiervan had. Maar dat de fysieke belasting van de zogenoemde handmatige trek is vervangen door een enorme mentale – onzichtbare – belasting, dat staat buiten kijf. 

Hoe zit het eigenlijk met de verantwoordelijkheid van een operator? Als alles goed gaat is er niets aan de hand. Maar als het fout gaat of bijna fout… Dan komen die slapeloze nachten. Moet je je dan verantwoorden bij de Arbeidsinspectie? Of bij de strafrechter? Wat maakt het uit of je in loondienst bent of niet? En wat maakt dat uit voor de instelling? Wanneer ben je aansprakelijk?

De eendaagse cursus Slagvaardig met aansprakelijkheid op maandag 8 november a.s. geeft antwoord op deze vragen. 
De cursus is gericht op leidinggevenden. Die adequaat willen omgaan met verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid. De regels voor operators en voor leidinggevenden zijn hetzelfde. 

Na de cursus kun je zonder kopzorgen over verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid je werk doen. En dat is in een beroep in de kunsten waarmee je 80 moordwapens tot je beschikking hebt, wel van belang.

Wanneer je je tegelijkertijd opgeeft voor de cursus ZZP’er | Zeker over Verzekeringen, op maandag 7 februari a.s. krijg je korting. Dit kan tot woensdag 27 oktober a.s. Wat houdt je nog tegen?

Klik hier om je aan te melden voor een of voor beide cursussen
En klik hier om reacties van collega’s te lezen. 

Vragen? Neem gerust contact op met mij op via beran at rechtenkunst.nl

Gebruikte trefwoorden voor deze nieuwsbrief: , , , , ,