Cursus Slagvaardig met aansprakelijkheid

De nieuwe eendaagse cursus Slagvaardig omgaan met aansprakelijkheid – introductie staat klaar voor uitvoering. Op 8 november, in Utrecht. Aanmelden met een aantrekkelijke korting? Dat kan uiterlijk op 10-10-10 a.s.: klik hier.

Daarna de cursus. Meer grip op  ZZP’ers en Zeker over verzekeringen.
Datum: maandag 7 februari 2011, RASA, Utrecht.
Opgeven: klik hier .

Allemaal onderwerpen waarover in de podiumkunsten vaak toereikende kennis ontbreekt. Maar als leidinggevende heb je er, of je wilt of niet, voortdurend mee te maken. Als je dan niet weet hoe je ermee om moet gaan, kost je dat hoofdbrekens, en dus veel energie. Bovendien kun je ook nog in de fout gaan. Dan ben je niet meer bezig met voorkómen maar dan heb je een juridisch probleem.

En dat wil je nu juist niet! Maar waar te beginnen? Juridische cursussen zijn gericht op juristen, en dat zijn heel vaak advocaten, rechters of bedrijfsjuristen. Veel te specialistisch. Mijn klanten hebben behoefte aan juridische kennis, die begrijpelijk en praktisch toepasbaar in hun sector is. Waarmee ze juridische problemen kunnen voorkómen. Liever dan ze op te moeten lossen.

Wil je weten hoe collega’s over de cursus Slagvaardig met aansprakelijkheid denken? Klik dan hier.

Telkens is het weer een genoegen om leidinggevenden te verrassen met iets nieuws waar ze wat aan hebben. Vandaar de cursussen over de ZZP’er en over verzekeringen. De ideeën hiervoor krijg ik door een combinatie van luisteren naar de klant, weten wat er speelt en… mijn specialisatie: recht voor de (podium)kunsten. 

Heb je -juridische- onderwerpen waarvan je denkt: daar zou de sector meer over moeten of willen weten, neem dan gerust contact op met Pauline Beran.

En abonneren op de gratis nieuwsbrief kan hier. Met handige tips!

Gebruikte trefwoorden voor deze nieuwsbrief: , , , ,